Theorieles

dekrosse theorielesRijbewijs halen? Ook meteen starten met theorielessen is dan verstandig. Al vanaf 16 jaar kun je bij ons beginnen met theorielessen (cursus). Je krijgt 9 lessen in 4,5 week en het examen is aansluitend en wordt door ons geregeld. Je mag al theorie-examen doen wanneer je 16 jaar oud bent. 9 lessen lijkt veel, maar onze jarenlange ervaring en heel veel cursussen verder, leert dat op deze manier je echt een hele grondige voorbereiding hebt voor je theorie-examen en je thuis praktisch niet meer hoeft te leren, onze opzet is dat leren en heel veel oefenen hier bij de rijschool gebeurd en dat zien wij terug in de resultaten. Veel geslaagden. En dan kun je heel vlot door met de praktijk. Wij starten maandelijks met een cursus, uitgezonderd de zomerperiode.

Kosten all-in (boek, examen en 9 lessen) voor maar € 170,00. (dit geldt voor de uitgebreide cursus op de avonden)

I.v.m. coronamaatregelen zijn we in 2021 ook met een dagcursus theorie gestart. Op zaterdag van 9-15 uur, incl. boek en luch voor € 105,00 (excl. examen).

Wij geven theorieles op de nieuwste manier, wat ons de mogelijkheid biedt je een kwalitatief uitstekend lesprogramma aan te bieden. De lessen worden klassikaal gegeven in ons theorieleslokaal met tablets, zoals bij een echte CBR examen! De theorie blijft 1,5 jaar geldig. De lessen worden gegeven door Hein Borgmeijer.

De cursusdagen zijn op maandagavond en woensdagavond. Twee keer per week dus. Wij geven de cursussen op zo'n wijze dat je thuis niet meer heel veel hoeft te leren. Het is voldoende wanneer je thuis de boeken nog even goed doorneemt.

Bij een theoriecursus bij De Krosse wordt er automatisch een examen gereserveerd. Dit vindt plaats na betaling van de cursuskosten van € 170,00. Indien je zelf al een goed cursusboek hebt dat niet ouder is dan 1 jaar, dan kunnen we de kosten daarvan verrekenen en kost de cursus € 147,00. Wanneer je echter geen tijd hebt om de cursus te volgen, dan kun je voor zelfstudie kiezen. Wij bieden je dan geheel vrijblijvend aan, om 1 x gratis een proefexamen te mogen komen doen in onze verkeerschool (alleen voor cursisten die ook bij ons rijden). Indien je vaker een proefexamen wil doen, dan kan dat ook. We hebben dan een voordelige aanbieding voor jou per proefexamen (€ 10,00). Je kunt daar zelf afspraken voor maken bij de dames van kantoor. T 038-3319695

Ook bij zelfstudie kunnen wij het theorie-examen voor je regelen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.