Theorieles

dekrosse theorielesPlannen om je rijbewijs te halen? Ook meteen starten met theorielessen is dan heel erg verstandig. Al vanaf 16 jaar kun je bij ons beginnen met theorielessen (cursus). Je krijgt 5 keer les in 2 weken en het examen kun je zelf plannen via www.cbr.nl  Je mag al theorie-examen doen wanneer je 16 jaar oud bent. 5 theorielessen lijkt misschien veel, maar onze jarenlange ervaring en heel veel cursussen verder, leert dat op deze manier je echt een hele grondige voorbereiding hebt voor je theorie-examen en je thuis praktisch niet meer hoeft te leren, onze opzet is dat leren en heel veel oefenen hier bij de rijschool gebeurd en dat zien wij terug in de resultaten. En dan kun je ook vlot door met de praktijk. Wij starten maandelijks met een cursus ( dat is ons streven bij voldoende aanmeldingen).

Kosten all-in (boek, 5 lessen in 2 weken en een code van Veka Best, om thuis ook examens te kunnen oefenen) voor € 170,00

De avondlessen (4x) zijn van 18.30-21.30 uur en de zaterdagochtend (1x) is van 8.30 tot 12.00 uur.

Wij geven theorieles op de nieuwste manier, wat ons de mogelijkheid biedt je een kwalitatief uitstekend lesprogramma aan te bieden. De lessen worden klassikaal gegeven in ons eigen lokaal, boven ons kantoor aan de Ambachtstraat 36a.  Theorie blijft 1,5 jaar geldig.

Op 9 april 2024, start er weer een cursus (bij voldoende deelname). Meldt je tijdig aan !!! T 038-3319695  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie