v.a. 3 maart mogen we weer praktijklessen gaan verzorgen

op .

EINDELIJK WEER POSITIEF NIEUWS!!

We mogen woensdag 3 maart 2021 weer rijlessen gaan verzorgen en ook de examens en toetsen enz. gaan weer van start. Er valt ontzettend veel in te halen. Voor veel leerlingen zijn examens/toetsen uitgesteld en die komen uiteraard eerst aan de beurt, gelukkig konden we voor de meesten al wel weer een nieuw examen of toets plannen. Via de zogenaamde uitstelcapaciteit, die het CBR beschikbaar stelt wekelijks in TOP (reserveringssysteem voor de rijscholen van het CBR). Leerlingen die net gestart zijn of al wat verder zijn en nog geen toets/examen hadden aangevraagd, zullen langer moeten wachten voor ze een toets/examen kunnen doen, omdat de wachttijden door alle lockdowntoestanden behoorlijk zijn opgelopen bij het CBR. Het wordt een hele (inhaal)klus. 

Dat geldt ook voor theorie-examens. Die worden nog niet gedaan na 3 maart en helaas mogen we dan ook nog niet met een theoriecursus starten. Hopelijk gaat dat ook weer snel gebeuren. Maar we zijn ontzettend blij dat we weer mogen en gaan woensdag 3 maart zeker blij van start met de rijlessen. Nieuwe leerlingen zijn ook zeker welkom! Advies, ga rustig aan van start. Een snelcursus is niet haalbaar door de langere wachttijden bij het CBR, maar voordeel is wel dat je je goed kunt voorbereiden en ga thuis voor theorie  al flink leren. Je kunt zelf ook al veel doen, zodat je straks wel heel snel door dat theorie-examen komt!!! Zodra het weer mag hervatten wij de theoriecursussen.

Kun je ook overdag lessen, dan is dit handig met de planning, dan kun je best snel starten met rijlessen bij ons. Avonden lukken ook wel, maar die zijn wel veel sneller vol, dus dan zou t misschien zo kunnen zijn dat je wat langer moet wachten. Overdag leer je ook meer, door de meer gevarieerde verkeersdrukte doe je meer ervaring op. Handig om te weten wat je mogelijkheden zijn, dan kunnen we daar een geschikte agenda voor vinden. Dat is fijner met plannen voor jezelf en ook voor de instructeur.

Wat nu ook zo is, is dat er maar 2 personen in de lesauto plaats mogen nemen i.v.m. de maatregelen i.v.m. Covid-19. Ophalen en wegbrengen van leerlingen is dus lastiger te combineren. Hopelijk gaat die regel er ook weer snel af. Het kost dus meer tijd voor de instructeur om te plannen hier door.

 

WE GAAN ER WEER VOOR !!! TOT BINNENKORT !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theoriecursus/theorie-examen mag nog niet na 3 maart

op .

THEORIECURSUS VOOR CAT. B START NU ? OP DIT MOMENT IS HET NIET TOEGESTAAN OM KLASSIKAAL THEORIELESSEN TE GEVEN !

ondanks dat we 3 maart wel weer mogen  starten met de praktijklessen en de examens hiervoor, is dat voor theorie tot nader orde nog niet toegestaan!!

Zodra het weer mag, gaan we dit uiteraard ook z.s.m. weer doen. 

NU EXAMENS OEFENEN MET TABLETS, ZODAT WE OOK BIJV. SLEEPVRAGEN (CBR) KUNNEN DOEN.

Kosten van de theoriecursus zijn in 2021 € 160,00 all-in!!  Reserveer je zelf je examen bij het CBR, dan betaal je € 120,00.

Wij bieden:

  • theorieboek
  • examen
  • 9 lessen in 4,5 week op maandag- en woensdagavond
  • werken met lesmateriaal (nieuwste boek) v Veka Best, die ook het examenmateriaal voor het CBR ontwikkelt
  • Je krijgt les in een modern lokaal met een groot digitaal scherm
 

Wij geven al jaren bijna iedere maand een cursus (behalve in de zomervakantie), wat inmiddels heeft aangetoond dat je

gewoon eerder en sneller slaagt dan bij zelfstudie.

Onze opzet is dat als je de lessen trouw bezoekt, je thuis niet veel meer hoeft te leren,

leren en oefenen gebeurd tijdens de lessen.